BORSAMIZDA AKREDÄ°TASYON KAPSAMINDA DIÅž PAYDAÅž TOPLANTISI YAPILDI.

19.04.2016
BORSAMIZDA AKREDÄ°TASYON KAPSAMINDA DIÅž PAYDAÅž TOPLANTISI YAPILDI.

Borsamız TOBB Akreditasyon sisteminde akredite borsa olma yolunda hızla ilerliyor

Borsamız TOBB Akreditasyon sisteminde akredite borsa olarak üyelerine daha iyi hizmet verebilme amacıyla baÅŸlattığı çalışmalar kapsamında dış paydaÅŸ toplantısı gerçekleÅŸtirdi.

Çorum Ticaret Borsası Toplantı salonunda ,gerçekleÅŸtirilen toplantıya Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali BektaÅŸ, Çorum Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Ertekin, Çorum Tarım, Gıda ve Hayvancılık Ä°l Müdür V. Yusuf ÅžahinbaÅŸ, Çorum Toprak Mahsulleri Ofisi Åžube Müdürü Fahri Kesepara, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Sorumlusu Åžule Akkese, Ziraat Bankası Merkez Åžube Müdürü Ömer ÖzgüleÅŸ, Çorum Ziraat Odası BaÅŸkanı Mehmet Sayan, Çorum Ä°li Damızlık Sığır YetiÅŸtiriciler BirliÄŸi BaÅŸkanı Hüseyin Cinbek, Çorum Kasaplar Odası BaÅŸkanı ve Çesop BaÅŸkan vekili Recep Gür, Ziraat Mühendisleri Odası BaÅŸkanı Necati Gür, Çosiad Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YaÄŸlı, Çorumsiad BaÅŸkanı Murat KılıçoÄŸlu, Hitit Üniversitesi  Ä°ktisadi Ve Ä°dari Bilimler Fakültesi ÖÄŸretim Üyesi ve TOBB Akademik Danışmanı Doç.Dr. Sabiha Kılıç, yerel basın temsilcileri ve Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Toplantının açılışında konuÅŸan Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Ali BektaÅŸ Çorum Ticaret Borsası olarak spot borsacılık sahasında etkin hizmet vermeye, ekonomik, sosyal ve teknolojik alanlardaki geliÅŸmeleri yakinen takip ederek bölgemizin ve ülkemizin büyümesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirtti. Nüfusumuzun halen büyük çoÄŸunluÄŸunun tamamen tarım ve hayvancılığa dayalı iÅŸlerle iÅŸtigal ettiÄŸini anlatan BektaÅŸ,’’Bu çerçevede borsamızla iliÅŸkide bulunan tüm ilgili kurumlarla iÅŸbirliÄŸi içinde çalışarak, bölgesel ve ulusal arenada tarımda verimin ve kalitenin yükseltilmesi,  ürün çeÅŸitliliÄŸinin artırılması en büyük arzularımızdan birisidir .PaydaÅŸlarımızla birlikte yaptığımız bu toplantının borsamızı geliÅŸtirme konusunda baÅŸlattığımız çalışmalara olumlu katkılarda bulunarak  hedeflerimizi belirleme konusunda bizlere yol göstereceÄŸini umut ediyorum’’ dedi

KonuÅŸmanın ardından Borsasımız Genel Sekreteri Funda Ertekin,Çorum Ticaret Borsası’nın akredite bir borsa olarak daha iyi hizmet verebilme amacıyla yapılan kurumsal kapasite artırım çalışmalarında isabetli ve faydalı çalışmalar yapabilmesi adına borsamız paydaÅŸlarının görüÅŸ ve önerilerine çok büyük önem verdiklerinden bahsederek ,swot analizi ve toplantı hakkında genel bilgi verdi.

Borsasımız ve ilimizin genel sorunları hakkında görüÅŸ belirten sektör temsilcileri bu tür toplantıların ilimizin geliÅŸimi adına çok faydalı olduÄŸundan bahsederek en kısa zamanda bir Tarım Konseyi kurulmasını teklif ettiler.

Toplantıda ayrıca dış paydaÅŸlar Borsayla ilgili kendisine yöneltilen anketi ve önerileri doldurdular.

FOTO GALERÄ°

Çorum Ticaret Borsası / BORSAMIZDA AKREDİTASYON KAPSAMINDA DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI YAPILDI.