BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ VE BERABERİNDEKİ BAZI YÖNETİM KURULU VE MECLİS ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETELİĞİNE ATANAN ÖMER SOBACI´YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

13.01.2015

Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş ile beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hasan Kılıçarslan ve İsmail Turan Ünlü; Meclis Üyelerimizden Mustafa Şükrü Abraş, Satılmış Boya, Genel Sekreterimiz Funda Ertekin İle Birlikte Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine Atanan Ömer Sobacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkanımız Ali Bektaş Ömer Sobacı’ya yeni görevinde başarılar dilerken, Sayın Sobacı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.