Samsun'da Bulunan Lojistik Depoları İnceleme Ziyareti

23.06.2022
Samsun'da Bulunan Lojistik Depoları İnceleme Ziyareti

Patates ve soğan üretiminin artmasıyla birlikte üreticilerimizin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla, hedef projelerimizden bir tanesi,  ilimizde patates ve soğan için lisanslı depo oluşturarak bölgemize kazandırmaktır.

Bu kapsamda,  Samsun’da patates ve soğan depolama tesisi için yapılmış olan lojistik depolarda incelemelerde bulunmak üzere Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Alıcı ve Hasan Sayın, Meclis Üyeleri Sadık Tan ve Tuna Eser, Danışman Süleyman Çifçi, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile birlikte Samsun Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette, ilimizde kurulması planlanan  ve soğan depolama tesisine ilişkin görüş ve öneriler istişare edildi. Sonrasında, Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı tarafından, lojistik depolar gezdirilerek, borsamız heyeti tarafından detaylı olarak incelendi. İlimizde yapılacak olan çalışmalar açısından önemli deneyimler elde edildi.