ÇİĞ SÜTÜN UYGUN KOŞULLARDA ÜRETİMİ PROJESİ

29.12.2023
ÇİĞ SÜTÜN UYGUN KOŞULLARDA ÜRETİMİ PROJESİ

Amasya, Artvin, Bayburt, Çorum, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon illerinin kalkınmasına hız vermek amacıyla kurulan ve merkezi Giresun'da olan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) öncülüğünde, "Çiğ Sütün Uygun Koşullarda Üretimi" projesi kapsamında Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde program düzenlenerek Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'ne Süt Soğutma tankı teslim edildi. Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, üreticilerimizle birlikte programa Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat katılmıştır.