Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80. Genel Kurul Toplantısı

16.05.2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80. Genel Kurul Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 80. Mali Genel Kurul Toplantısı, Gürsel Baran’ın başkanlığında, Birlik Başkanımız M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Konsey Başkanları ve TOBB Delegelerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıda, Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu ve Basın ve Yayın Komisyonu sunuşları gerçekleştirildi.

Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul konuşmasında yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlere ve iş dünyasının gündemindeki konulara dikkat çekti. "TOBB Ailesi olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da ülkemizi daima ileriye taşıma sorumluluğu ve gayreti içinde olacağız. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da; emek verecek, çalışacak, üreteceğiz." dedi.

Toplantıya borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Meclis Üyesi Ali Rıza Ünal ve Genel Sekreterimiz Funda Ertekin katılmıştır. 80. Genel Kurulumuzun ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.