Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Açılışı

03.06.2024
Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Açılışı

01.06.2024 Cumartesi günü borsamız meclis üyesi Alıcılar Tarım Ürünleri Ticaret Limited Åžirketi yetkilisi Ali Alıcı tarafından kurulan Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Åž. açılışı Çorum Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif DaÄŸlı, Ä°skilip Kaymakamı Ramazan Polat, Ä°l Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Ä°l Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, önceki dönem Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet VahapoÄŸlu, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı Muhittin Buyruk, Çorum Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Ä°smail YaÄŸbat ve Alper Zehir, OÄŸuzlar Belediye BaÅŸkanı Mustafa Cebeci, Ä°skilip Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Hazır, Çorum Ziraat Odası BaÅŸkanı Adem Özdemir, Ä°l Özel Ä°dare Genel Sekreteri Recep Çıplak, Osmancık Ziraat Odası BaÅŸkanı ve borsamız meclis üyesi Ali Osman Åžahiner, Ä°skilip Esnaf Odaları BaÅŸkanı Ä°smet Uslu, Ä°skilip Ziraat Odası BaÅŸkanı Adem Efe, Bayat Ziraat Odası BaÅŸkanı Mustafa Yıldırım, MHP Çorum Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Ä°hsan Çıplak, Çorum Ülkü Ocakları BaÅŸkanı Orhan Tosik, MHP Ä°skilip Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet AktaÅŸ, Ä°skilip Ülkü Ocakları BaÅŸkanı Hayrullah Bodur, AKP Ä°skilip Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Demirci, Banka Müdürleri ve personelleri, basın mensupları, sivil toplum kuruluÅŸları üye ve temsilcileri ve çiftçilerimizin katılımları ile gerçekleÅŸtirildi. Borsamız Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Naki Özkubat Lisanslı DepoculuÄŸun faaliyetleri ve faydaları hususunda bilgilendirme konuÅŸması yapmıştır. Açılışa Çorum Ä°li Damızlık Sığır YetiÅŸtiricileri BirliÄŸi ve borsamız Meclis BaÅŸkanı Yılmaz Kaya, Borsamız Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Naki Özkubat ve Meclis üyelerimiz iÅŸtirak edip hayırlı dileklerini ileterek, tesisin, çiftçilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmuÅŸlardır.