Tarım Konseyi Toplantısı

06.06.2024
Tarım Konseyi Toplantısı

Ä°limizdeki tarım sektörünün geliÅŸtirilmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar, faaliyetler ve yatırımların deÄŸerlendirildiÄŸi Tarım Konseyi Toplantısı, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DaÄŸlı baÅŸkanlığında borsamız toplantı salonunda gerçekleÅŸtirildi.
Valimiz Doç. Dr. Zülkif DaÄŸlı, sulanabilir tarım arazilerinin arttırılması, kaliteli ürün üretimi ve ürün çeÅŸitliliÄŸinin arttırılmasına yönelik çözüm odaklı projeler üreterek tarım sektörünün tüm paydaÅŸları ile birlikte koordinasyon içerisinde çalıştıklarını ifade etti.
Toplantıya Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil Ä°brahim AÅŸgın, Ä°l Müdürleri,  STK yetkilileri ile birlikte borsamız Meclis BaÅŸkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Naki Özkubat ve borsamız meclis üyeleri katıldı.