13.YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI (YÖREX) AÇILDI

09.10.2024
13.YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI (YÖREX) AÇILDI

Antalya'da, Anadolu lezzetlerinin yer aldığı Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), 13. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.
Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ile Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri 9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında ANFAŞ Fuar Merkezi’nde, Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, TOBB’un desteğiyle Anadolu’dan gelen binlerce ürünü ziyaretçilerle buluşturan 13’üncü Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı.
İlimizin coğrafi işaretli ürünleri ile yöresel ürünlerinin tanıtımı amacıyla Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Çorum Ticaret Borsası ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde açılan Çorum standına başta Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Sayın Muhammed Zeki Durak, eski Çorum Valisi Doç. Dr. Sayın Zülkif Dağlı, çeşitli il ve ilçelerin Oda/Borsa başkanları olmak üzere davetliler büyük ilgi gösterdi.
09-13 Ekim 2024 tarihleri arasında açık bulunacak olan Antalya Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)'nda bulunan ÇORUM standımıza tüm katılımcıları ziyarete bekliyoruz.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / 13.YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI (YÖREX) AÇILDI