ÇORUM TİCARET BORSASI TARAFINDAN AMASYA VE İLÇELERİNDE BULUNAN ÜYELERE İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ.

30.05.2019

Çorum Ticaret Borsası tarafından Amasya ve ilçelerinde bulunan üyelere iftar yemeği düzenlenerek,Çorum’un yöresel yemeği olan İskilip Dolması ikram edildi.

Amasya’da düzenlenen iftar yemeğine Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, Amasya Belediye Meclis Üyesi  Ömer Faruk Ünal, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Amasya ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanları, Ziraat Odası Başkanları, Amasya iş dünyası temsilcileri ve borsa üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Naki Özkubat, katılımcılara Çorum Ticaret Borsasının faaliyetleri ve Şubat ayında kullanmaya başlanılan (Ticaret Borsaları Otomasyon Sistemi (TİBOS) Tescil Programı ,Türkiye Ürün İhtisas Borsası hakkında bilgilendirmelerde bulunduktan sonra, iftar programına teşrif eden herkese teşekkürlerini iletti.