BORSAMIZ BAŞKANLARINDAN ÇORUM HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ REHA METİN ALKAN´A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPILDI.

18.06.2015

Meclis Başkanımız Mustafa Boyraz, Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İ.Turan Ünlü, Meclis Üyelerimizden Cihat Erol Turpçu  Çorum Hitit Üniversitesi Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan´a tekrar rektör seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çorum Ticaret Borsası olarak Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yeniden göreve gelmesinin mutluluk ve memnuniyet verici olduğunu belirterek “Üniversiteye yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar için sizi tebrik ediyorum” diye konuşan Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş, üniversite-sanayi iş birliğinin önemli olduğunu ve Üniversitenin her zaman yanında olduklarını da sözlerine ekleyerek Rektörü Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Üniversitenin Çorum’un tüm paydaşlarıyla her türlü iş birliğine hazır olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, ürünlerin fikir ve projeyle buluştuğunda ticarileşerek ekonomik katma değer sağladığını belirterek Üniversite ve sanayiciler ile üreticilerimizin güçlerini birleştirmesi gerektiğini ifade etti. Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduğunu, bu çalışma sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Rektörü Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı diledi.