ÇORUM TİCARET BORSASI AKREDİTASYON BELGE YENİLEME DENETİMİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADI.

04.12.2019

Oda ve Borsaların kurumsal kapasitesinin arttırılarak üyelerine sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 12. Dönem Akreditasyon Sürecine dâhil olan Çorum Ticaret Borsası’nın; Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

Akreditasyon Denetimi Genel Sekreter Funda ERTEKİN, Akreditasyon Sorumlusu Seda SUCUOĞLU, Kalite Yönetim Temsilcisi Habibe ÇAMURCU katılımıyla, TOBB Akreditasyon Kurumu adına Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. Denetçisi Engin DENİZ tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 5 yıldızlı hizmet olarak tanımlanan Oda-Borsa Akreditasyon sistemi dâhilinde; üyelerine kaliteli hizmet sunan Çorum Ticaret Borsası, başarılı geçen denetim sonunda puanını yükselterek,TOBB Akreditasyon Sistemi belgesini yenilemiş oldu.