YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ,ÇORUM TİCARET VE SANAYİ ODASININ ÇORUMUN ÖNDE GELEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ "ÇORUM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İSTİŞARE TOPLANTISI´NA KATILDI."

22.04.2015

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.

TSO'da gerçekleştirilen toplantıda konuşan TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, kentin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle değerlendirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Gelişmekte olan ülkelerde sivil toplum kuruluşlarının büyük önem arz ettiğinin altını çizen Başaranhıncal, "Bulunduğu bölgede birlikte hareket etme bilincini geliştiren sivil toplum kuruluşları, ortak aklın da devreye girmesiyle sorunları daha iyi belirleyerek, bu anlamda yerel yönetimlerin de işini kolaylaştırmaktadır. Çorum'da sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi, önemli bir güç oluşturmaktadır. Ortak problemlerin belirlenmesi ve bu problemlerin çözüm önerileri ile birlikte bir ağızdan seslendirilmesi de sorunların çözümünde daha hızlı ve etkin yol alınmasını sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.

Kentteki birliktelik ruhunun pekiştirilmesi açısından bu tür toplantıların önemli olduğunu vurgulayan Başaranhıncal, "Toplumun her kesimini temsil eden sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısında hem kurum, hem de konu anlamında geniş bir katılım sağlanmıştır. Birbirinden farklı bir çok konu hakkında istişaremizi bu toplantılarda gerçekleştireceğiz. Ayrıca, toplantıda tespit ettiğimiz sorunların çözümü için gerekli altyapıyı hazırladıktan sonra ilerleyen tarihlerde yeni toplantılar düzenlemeyi hedefliyoruz" dedi.

Toplantıda, sivil toplum kuruluşu temsilcileri kentteki sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini söz alarak dile getirdi.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ,ÇORUM TİCARET VE SANAYİ ODASININ ÇORUMUN ÖNDE GELEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ