YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

18.03.2015
YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Türk milletinin tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tuttuğunu ve bu uğurda büyük bedeller ödediğini söyledi. Bektaş, bu aziz milletin hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmediğini ve canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı, kanı pahasına korumayı bildiğinin altını çizdi.

Çanakkale Zaferi’nin 100 yıl önce yazılmış, Türk askerinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu bir destan olduğunu hatırlatan Bektaş, “Bu destanın her satırında birlik ve beraberliğimizin gücü ile insanlık onuru vardır. Bu onur, düşmana sadece silahlı mücadelede değil, verdiği insanlık dersi örnekleriyle de baş eğdiren aziz Mehmetçiklerimize aittir. Çanakkale Zaferi´nin 100. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad, mekanları cennet olsun.” dedi.