STK’LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

02.03.2020
STK’LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

STK’LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI:

Şu an 81 İl’de Türkiye’nin önde gelen Odalar, Borsalar, Sendikalar ve sivil toplum kuruluşları olarak, hep birlikte bu açıklamayı yapıyoruz.

Her dönemde olduğu gibi, bizler üzerimize düşeni yaparak devletimizin ve milletimizin daima yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Suriye'nin İdlib bölgesinde haince saldırıya uğrayan ve pusuya düşürülen kahraman Mehmetçiklerimiz den şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve ailelerine sabır diliyoruz.

Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağına eminiz. Bu amaçla başlatılan Bahar Kalkanı harekâtını destekliyoruz.

“Mevzu vatansa, gerisi teferruattır.” Diyen tüm STK’lar olarak bu gün daha bütünüz, daha biriz.

Cenab-ı Allah ülkemizi şerlerden korusun, askerlerimizi muzaffer eylesin. Milletimizin Başı sağ olsun.