MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BAŞKANI MUZAFFER YILDIRIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

04.03.2015

Çorum Sebest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yönetim kurulu üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım,ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ile  karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.Kurumlar arası işbirliğinin önemine inandıklarını vurgulayan Yıldırım,kentin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için sivil toplum örgütleri arasında birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.Yıldırım'ın şahsında tüm meslek mensuplarının haftasını kutlayan Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ise,muhasebecilik ve denetim mesleği mensuplarının özellikle vergi yükümlüleri ile devlet arasında köprü görevini üstlendiğini söyledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bektaş,SMMMO yöneticilerine teşekkür etti.