CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CENGİZ ATLAS SEÇİM ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE EKİP ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE BORSAMIZI ZİYARETE GELDİ.

27.01.2015

Haziran 2015´de yapılacak olan Ülkemiz Genel Seçimlerinde CHP´den adaylığını açıklayan CHP Milletvekili aday adayı Sn. Cengiz Atlas ve ekip arkadaşları Borsamızı Ziyarete Geldi. Ziyaretinde Cengiz Atlas; ´´Ülkemiz Haziranda Genel Seçime Gidiyor Bu Seçim 77 Milyon Yurttaşımızın Geleceği için, Özgürlükleri İçin, Yaşam Kalitesi İçin, Sosyal Hakların Gelişmesi İçin Çok Önemli Bir Yer Tutuyor´´ dedi. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş´a teşekkürlerini sunarak ziyaretini noktaladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş İse; ´Yeni bir yola çıktınız, Ailenize, Şahsınıza, Şehrimize Tüm Kamuoyuna Hayırlı Uğurlu Olmasını Dilerim.25 Yıldır Siyasetin İçindesiniz Çorumun Sesi oldunuz, sorunlarını dile getirdiniz, İyi niyetinizle çalışmalarınızı devam ettirdiniz, Aday Adaylığınızın Hayırlı Uğurlu Olsun´´ dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.