Pankobirliğe Hayırlı Olsun Ziyareti

12.01.2021
Pankobirliğe Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti MKYK üyesi, Tarım Orman Komisyon Üyesi ve Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yön. Kur. Bşk. Naki Özkubat, Pankobirliğe hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete ev sahipliği yapan Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan; "Milletvekilimizin, oda ve birlik başkanlarımızın bizi ziyaret etmesinden çok memnun olduk. Çorum’da Pankobirliği daha ileri götürerek çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için yeni yerimize taşındık" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Arıcılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Saygı, Çorum Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Birol Alanbay, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serdar Doğan, Karadeniz Birlik Kooperatif Başkanı Ali Bardakçı ve Tarım Orman İl Müdürü Orhan Sarı'nın da eşlik ettiği ziyarette ayrıca Meclis Başkanımız Yılmaz Kaya ve Yön. Kur. Bşk. Naki Özkubat, yeni yılda yeni yerlerinden dolayı Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.