Çorum’da Tarım ve Hayvancılık Konulu İstişare Toplantısı

04.02.2021
Çorum’da Tarım ve Hayvancılık Konulu İstişare Toplantısı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi ve TBMM Tarım ve Orman Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ın başkanlığında, Çorum tarımı ve hayvancılığının değerlendirildiği istişare toplantısı düzenlendi.

Borsamızda gerçekleştirilen toplantıya, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Meclis Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Altuğ Atalay,  Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Birol Alanbay, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serdar Doğan, Çorum Yumurta Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Bülbül, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıaslan, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı katıldı.

Borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, tarım ve hayvancılık alanında Milletvekili Ceylan'ın her zaman ve her konuda kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, “Sayın Milletvekilimiz Çorum tarım ve hayvancılığı konusunda 24 saat emeğini bizden esirgemiyor. Kendisine Çorum üreticisi adına teşekkür ederim. Ayrıca Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürümüze ve Hayvancılık Genel Müdürümüze de bizlere Ankara'da her türlü desteği sağladıkları için vekilimin huzurunda teşekkürlerini iletiyorum” dedi.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ise, Milletvekili Ceylan ve genel müdürleri misafir etmekten onur duyduğunu belirterek, Çorum için faydalı bir toplantı olacağına inandığını ifade etti.