Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serdar Doğan'a Ziyaret

17.06.2021
Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serdar Doğan'a Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serdar Doğan'a ziyarette bulundular. Ziyarette Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat tarafından ,Ticaret Borsası üyeleri ve bölge hayvancılığına hizmet etmek için kurulan Veteriner Teknik Destek Hizmet Biriminin faaliyete başladığı, Veteriner Teknik Destek Hizmet Biriminde PCR ve Elisa yöntemiyle, kanatlı ve büyükbaş hayvan hastalıkları teşhisi yapıldığı ve teşhis edilecek hastalıklara ilişkin detaylı bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serdar Doğan, Kaya ve Özkubat'a teşekkür ederek, Veteriner Teknik Destek Hizmet Biriminin ilimiz ve bölgemiz adına hayırlı olmasını diledi.