TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRÜ ÇORUM’DA TOPLANTI DÜZENLEDİ.

28.06.2021

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün ve Daire Başkanı Emre Gürçay, hafta sonu Çorum’a gelerek kurum ve sektör temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan katıldı. Sektörün sorunları ve talepleri iletilerek, ortak bir nokta belirlendi.

Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün ‘Çorum'un gerek İl Müdürlüğü ve gerekse tarımsal örgütler olarak çok diri hareket etmeleri bizleri memnun ediyor. Bizi oda ve birlikler Ankara'da her ay ziyaret ederek taleplerini iletiyorlar. Bizlerde bu gayreti görünce çok mutlu oluyoruz. Çorum'daki bu birlik ve beraberliği çok önemsiyorum. Çorum için bu heyecanlarından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Olaylara yaklaşımları, üretici adına taleplerini çok önemsiyorum. Çorum bu özelliği ile fark yaratıyor. Ben bugün buraya gelip Çorum tarım üzerinde değerlendirme yapmalarından çok memnun oldum. İnşallah çözüm için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız.’ dedi.