Beraberlik ve Dayanışma Yemeği

12.07.2021
Beraberlik ve Dayanışma Yemeği

Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt tarafından oda üyelerine yönelik, bu yıl üçüncüsü organize edilen Geleneksel Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği düzenlendi. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çeken Erol Bozkurt, 3. Geleneksel Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeğine katılarak kendilerini onurlandıran 33 farklı meslek grubuna ait tüm oda üyelerine ve davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti. Yemeğe AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Borsamız Meclis Bşk. Yılmaz Kaya ve Yön. Kur. Bşk. Naki Özkubat, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, ÇESOB Başkanı Recep Gür, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan iştirak ettiler.