ŞEKER-İŞ SENDİKASI ÇORUM ŞUBESİNİN 8.OLAĞAN GENEL KURULU'NA BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ KATILDI.

13.03.2017

Åžeker-Ä°ÅŸ Sendikası Çorum Åžubesi’nin 8. OlaÄŸan Genel Kurulu, Åžeker Fabrikası’nda gerçekleÅŸtirildi.TBMM Ä°dare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Ä°stanbul Milletvekili Mehmet BekaroÄŸlu, Åžeker-­Ä°ÅŸ Sendikası Genel BaÅŸkanı Ä°sa Gök, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ä°lhan Özyurt, 19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan TürkoÄŸlu, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Av. Mehmet KaradaÄŸ, CHP Ä°l BaÅŸkanı Hasan Suvacı, Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Ali BektaÅŸ,ÇESOB BaÅŸkan Vekili Recep Gür, Åžoförler ve Nakliyeciler Odası BaÅŸkanı Tahsin Åžahin, Pankobirlik BaÅŸkanı Ahmet Pehlivan, Sivil toplum kuruluÅŸlarının temsilcileri ve çok sayıda delegenin hazır bulunduÄŸu genel kurula tek liste ile giren Åžeker-­Ä°ÅŸ Çorum Åžube baÅŸkanı Sefer Kahraman güven tazeleyerek yeniden baÅŸkan seçildi.

Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan genel kurulda Divan BaÅŸkanlığına Åžeker-­Ä°ÅŸ Genel BaÅŸkanı Ä°sa Gök, divan üyeliklerine ise Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ä°lhan Yurt, Turhal Åžube BaÅŸkanı Mehmet elvan Yılmaz ve Sendika üyeleri Ali Bükücü ile Talip BölükbaÅŸoÄŸlu seçildi. Genel Kurulun açış konuÅŸmasını yapan Kahraman, 4 yıllık yönetimde yapılan çalışmaların üyelere hesabını verme zamanının geldiÄŸini kaydetti. Türkiye’de iÅŸçi hareketi ile ilgili sorunlar bulunduÄŸunu belirten Kahraman, sanayi ve iÅŸ hareketi ile ilgili yasalar çıkmasına raÄŸmen örgütlenmenin önünde engeller bulunduÄŸunu söyledi. Örgütlü kesimin ülkenin mozaiÄŸi olduÄŸunu anlatan Sefer Kahraman, 2006 yılından bu zamana kadar kıymetli toplantılar yapıldığını, yöneticiler, siyasiler ve bürokratlarla görüÅŸerek kara bulutların dağılmasına vesile olduklarını vurguladı.

Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Ali BektaÅŸ, Åžeker-Ä°ÅŸ Çorum Åžube BaÅŸkanlığı'na yeniden seçilen Sefer Kahraman ve  yönetimini tebrik ederek, baÅŸarılarının devamını diledi.