BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYALIM

21.12.2016
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYALIM

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nda , Çorum’un ve Türkiye’nin genel durumu masaya yatırıldı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası´nda, ilimizin ve Türkiye´nin genel durumu masaya yatırıldı. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ticaret Borsası BaÅŸkanı Ali BektaÅŸ ve Borsa Meclis BaÅŸkanı Mustafa Boyraz, TSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Çetin BaÅŸaranhıncal, TSO Meclis BaÅŸkanı Erol KaradaÅŸ, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası´nda bir araya geldi. Çorum´un sanayisi ve yapılan yatıranlar hakkında deÄŸerlendirilmelerin yapıldığı toplantıda son günlerde yaÅŸanan terör olayları da ele alındı. Toplantıda konuÅŸan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye´nin zor bir süreçten geçtiÄŸini kaydederek, terörün ülke gündeminden mutlaka kaldırılması gerektiÄŸini kaydetti. Türkiye´nin coÄŸrafi bakımından önemli bir yere sahip olduÄŸunu ve bu yüzden Türkiye´yi ele geçirmek isteyen dış güçlerin yıllardır ülkemizde oyunlar oynadığını kaydeden Ceylan, "Son günlerde artan terör olayları ve ekonomimize yapılan saldırılarla ülkemiz yine bir kuÅŸatma altına girdi. Ama ÅŸunu da unutmayalım ki devletimiz ve milletimiz bir olarak, oynanan oyunlar her zaman bozmuÅŸ ve tersine çevirmiÅŸtir. Bunun en son örneÄŸi ise 15 Temmuz´da yaÅŸanan darbe giriÅŸimi ve ekonomimizi bozmak isteyenlere verilen cevaptır" dedi. Ülkemizi bölmeyi baÅŸaramayacağını anlayan dış güçlerin, halkı birbirine düÅŸürme çabasına girdiÄŸini kaydeden Ceylan, "Bu topraklarda hiçbir ayrımı gözetmeden ve kısır çekiÅŸmeleri bırakarak birlik ve beraberliÄŸimizi sürdürmemiz gerekir. Åžer odaklar ve terör örgütleri ÅŸu anda ülkemize her koldan saldırıyor. Oyunlara gelmeyelim birlik ve beraberliÄŸimizi koruyalım. Provokasyonlara gelmeden tek vücut olarak, bunun üstesinden gelebiliriz." diye konuÅŸtu.