TOBB "NEFES KREDİSİ" KAPSAMINDA KULLANILACAK KREDİLERDE MASRAF ORANLARI DÜŞÜRÜLDÜ.

05.04.2017

Sayın üyelerimiz;

Kobilerin Finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere "TOBB Nefes Kredisi" kampanyası adı altında Denizbank A.Ş. ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ile TOBB arasında imzalanan protokol devam etmektedir.

Bu protokolün hedef kitlesi olan oda ve borsa üyeleri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş.’ nin İlimiz ve ya İlçelerde bulunan şubelerin tamamından başvuruda bulunarak kredi kullanabileceklerdir.

Bu çerçevede ''Nefes Kredisi'' kredi kullanımlarınızda, Ziraat Bankası ve Denizbank tarafından sadece kredinin on binde 3'u(%0,03) kadar masraf alınabilecektir. Kredi süreçlerinizde, belirtilen orandan fazla masraf talep edilemeyeceği, bu konuda tüm sirayetlerinizi nefeskredisi@tobb.org.tr adresine bildirmeniz gerektiği önemle duyurulur.

Kredi kullanmak isteyen siz değerli üyelerimizin Borsamızdan “TOBB NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR” ibareli faaliyet belgesi alıp, anlaşmalı bankalardan birisine ibraz edilmesi ve bankanın talep edeceği kredi başvuru evraklarını vermeniz yeterli olacaktır.