MECLİS BAŞKANIMIZ MUSTAFA BOYRAZ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ, ŞEKER-İŞ SENDİKA BAŞKANI SEFER KAHRAMAN'I ZİYARET ETTİ.

20.04.2017

Meclis Başkanımız Mustafa Boyraz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş, Şeker İş Sendikası Başkanlığı’na yeniden seçilen sefer Kahraman’ı ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette, Boyraz ve Bektaş seçimlerde tekrar başkanlığa seçilmesinden dolayı Kahraman’ı tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sefer Kahraman, nazik ziyaretleri için Boyraz ve Bektaş’a teşekkür etti