PROJE BİLGİLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

06.01.2022
PROJE BİLGİLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Borsamız ev sahipliğinde, Vali yardımcısı Sayın Tamer Orhan Başkanlığında “Proje Bilgilendirme ve İştişare toplantısı” düzenlendi.

Toplantıya, Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Çorum Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Birol Alanbay, Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şaban Sarıca, Çorum AB ve Dış İlişkiler Bürosu Koordinatörü Ömer Arslan ve teknik personeller katıldı.

Toplantıda tüm kurumlar tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen projeler ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan proje çalışmaları hakkında sunumlar gerçekleştirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.