CANLI HAYVAN PAZARINI İNCELEDİLER.

26.05.2017
CANLI HAYVAN PAZARINI İNCELEDİLER.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ile Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, “Üyelerimizi ve esnafları mağdur etmemesi açısından ilgilerinden dolayı yer tahsisi yapan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ederiz” dedi.

Çorum Ticaret Borsası tarafından işletmeciliği devam eden İskilip Yolu üzerinde bulunan Canlı Hayvan pazarının yerine kapalı spor salonu yapılacak olması nedeniyle, Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni hayvan pazarı yapılana kadar, Kasap ve Celep üyelerimizin mağdur olmaması için Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü tarafından mevcut hayvan pazarının yan tarafı tahsis edilmiştir.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş ile Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür hayvan pazarının iki hafta sonra faaliyete geçecek, bu geçici yeni yerinde incelemelerde bulundu.