Tarımla Uğraşan Sivil Toplum Kuruluşlarına 15 Milyon TL’lik Makine ve Ekipman

05.07.2022
Tarımla Uğraşan Sivil Toplum Kuruluşlarına 15 Milyon TL’lik Makine ve Ekipman

Çorum’da tarımla uğraşan sivil toplum kuruluşlarına Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma Ajansı (DOKAP) ve İl Özel İdaresi tarafından 15 milyon TL’lik makine ve ekipman kazandırıldı. Kazandırılan makine ve ekipmanlar, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Törene AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Birol Alanbay, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı ve çiftçiler katıldı.