BORSAMIZ ÜYESİ, ONUR TAVUKÇULUK YÖNETİM KURULU BAŞKANI M.AYHAN YÜRÜYEN'E ZİYARET.

23.08.2017

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan,  Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yağlı, Onur Tavukçuluk Yarka Tesislerini ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette, Onur Tavukçuluk Yönetim Kurulu Başkanı M. Ayhan Yürüyen’i ilimize böylesine nitelikli, son teknoloji ile donanmış  bir yatırım kazandırmasından dolayı tebrik ettiler.

Onur Tavukçuluk yetkilileri ise yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür ziyaretlerin kendilerini motive ettiğini ve yeni yatırım yapmada teşvik edici bir unsur olduğunu belirtti.