BÜTÜNLEŞTİRME PRENSİPLERİ DOĞRULTUSUNDA MESLEKİ EĞİTİM UYGULAMALARININ ORGANİZASYONU PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI

27.04.2023

Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulu’nca hazırlanan, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Alman Lebenshilfe Vakfı işbirliğinde yürütülen, Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliği kapsamında Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması (IQSES) Hibe Programı kapsamındaki “The Organisation of Vocational Education and Training Course Within The Context of Inclusive Principles (Bütünleştirme Prensipleri Doğrultusunda Mesleki Eğitim Uygulamalarının Organizasyonu) projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis Başkanımız Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat katıldı.