"6.ÇORUM TARIM,GIDA,HAYVANCILIK FUARI" ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI.

23.11.2017
"6.ÇORUM TARIM,GIDA,HAYVANCILIK FUARI" ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI.

Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen bu yıl 6.'sı düzenlenen Çorum Tarım Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı.

Törene, Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, SGK İl Müdürü Duran Cesur,Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Satılmış Boya,Genel Sekreter Funda Ertekin,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı.

23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 6. Çorum Tarım, Gıda Hayvancılık Fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama aletleri, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet, ekipmanları görme değerlendirme, alım ve satım imkânları sunulmaktadır.

Fuara 45 ilden 500 firma katılmakta, Borsamız üyesi pek çok firma da açtıkları stantlarda ziyaretçilerini beklemektedir. Girişlerin ücretsiz olduğu fuar 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacaktır.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası /