Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'ndan Ziyaret

22.12.2023
Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'ndan Ziyaret

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a nezaket ziyaretinde bulunarak eğitim faaliyetleri hakkında istişare ettiler. Ziyaret sırasında borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, ÇTSO Başkan Yardımcısı Abdullah İstanbulluoğlu, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Altıkardeş ve Mustafa Ertürk, TOBB Çorum İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu (KGK) Başkanı Zeynep Çenesiz Yarımca, Çorum İl Genç Girişimciler İcra Kurulu (GGK) Başkanı Mehmet Fatih Altan, KGK Başkan Yardımcısı Gülden Arzoğlu, GGK Başkan Yardımcıları Ozan Gazel ve Sinan Çakır hazır bulundu. Toplantı sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu'na plaket taktiminde bulunmuşlardır.