Üretici Köylülerin Türkü Dolu Gecesi

29.12.2023
Üretici Köylülerin Türkü Dolu Gecesi

Çorum Eskiköy, Eşençay, Öksüzler Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin düzenlediği ve ünlü halk müziği sanatçısı Arzu Şahin'in de konser verdiği Birlik ve Dayanışma Gecesi gerçekleştirildi.
Gece sırasında sebze-meyve üretim bölgesi olan ve Çorum’un büyük bir ihtiyacını karşılayan Eskiköy, Eşençay, Öksüzler ve civarındaki köylerin sorunları da gündeme getirildi.
Gecede başarılı bir sunum yapan Servet Seyfettin Mete, iktidar ve muhalefet partisi yetkililerinin, bürokratların, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının dikkatini çekerek sorunların çözümü için destek istedi.
Geceye CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, CHP Merkez İlçe Başkanı Utku Ulaş Taşar, AK Parti ve CHP İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, Nüfus Müdürü Aziz Önal, Planlama Müdürü Ali Kılınçarslan, esnaf odası başkanları, belediye meclis üyeleri, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fındıkcı ve yönetimi, Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Odabaş, Çorum Basın Derneği Başkanı Erkan Karaca, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, sanayiciler, esnaflar, çok sayıda davetli ile birlikte Borsamız Meclis Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ile Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat katıldı.