11.KALKINMA PLANI TOPLANTISI SAMSUN'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

05.04.2018
11.KALKINMA PLANI TOPLANTISI SAMSUN'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2019-2023 yıllarını kapsayan 11. Kalkınma Planı hazırlıkları ile ilgili olarak yerel paydaşların görüş ve önerilerinin alınması amacıyla,7 coğrafi bölgede yapılacak olan toplantıların beşincisi Samsun’da Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Tüm gün süren 11. Kalkınma Planı Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı’na ilimizden Valimiz Sayın Necmeddin KILIÇ, Belediye Başkanı Zeki GÜL, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ile sanayi, ziraat ve esnaf - sanatkâr odası başkanları katıldılar. Ayrıca Karadeniz Bölgesi’ndeki diğer 15 ilin valileri, rektörleri, belediye başkanları ile ticaret, sanayi, ziraat ve esnaf - sanatkâr odası başkanları da katılım gösterdiler.