BORSA CAMİASINA İFTAR YEMEĞİ

02.07.2016
BORSA CAMİASINA İFTAR YEMEĞİ

Borsamız tarafından borsa camiasına iftar yemeği verildi.

Anitta Otel´de verilen yemeÄŸe Ä°l Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz ErmiÅŸ, Ticaret Borsası BaÅŸkanı Ali BektaÅŸ. Ticaret Borsası Meclis BaÅŸkanı Mustafa Boyraz, MÜSIAD Çorum Åžube BaÅŸkanı Ahmed Koksal, Borsa camiası, birlik baÅŸkanları, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yanı sıra borsa çalışanları katıldı.

Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Ali BektaÅŸ, Ramazan ayında yardımlaÅŸmanın en üst seviyeye ulaÅŸtığı bir ay olduÄŸunu belirterek, ramazan ayının ülke ve insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni etti. Ticaret Borsası´nın büyük bir aile olduÄŸunu dile getiren BektaÅŸ, amaçlarının Çorumlu tüccar, sanayici ve çiftçilere en kaliteli hizmeti sunmak olduÄŸunu ifade ederek, bunun için durmadan çalıştıklarım belirtti.

Anitta Otel´de verilen iftar yemeÄŸine katılım yoÄŸun oldu. Devraldıkları hizmet bayrağını en ileri noktaya taşımanın gayreti içerisinde olduklarım dile getiren BektaÅŸ, "Ticaret Borsası olarak tüm paydaÅŸlarımızla uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Çorum ortak paydasında buluÅŸup bu ÅŸehirde tarım ve hayvancılığın bir adım daha ileri nasıl götürürüz bunun için kafa yoruyoruz. Birlik baÅŸkanlarımız burada. Biz hep birlikte borsayız. Her alanda bize destek oluyorlar. Borsamıza katkıda bulunan herkese teÅŸekkür ediyoruz" dedi. Çorumun çok güzel bir borsa kompleksine sahip olduÄŸunu vurgulayan BektaÅŸ, borsanın sadece Çorum´a deÄŸil bölgeye hitap ettiÄŸini dile getirdi. BaÅŸkan Külcü´nün belediye tarafından düzenlenen vefa iftarında yeni hayvan pazarı ile ilgili açıklamalarda bulunduÄŸunu hatırlatan BektaÅŸ, "Yüce Allah oranın kuruluÅŸunu inÅŸallah bize nasip eder. Bu kent için taÅŸ üstüne taÅŸ koyandan Allah razı olsun. Biz bir ve beraber olduÄŸumuzda yüce Allah´ta rahmetini bizden esirgemeyecektir. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Bu akÅŸam bu davetimizi kırmayıp buraya gelen herkese teÅŸekkür ediyorum" diye konuÅŸtu.