ÇORUM TERÖRE KARŞI TEK YÜREK, TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN

29.12.2016
ÇORUM TERÖRE KARŞI TEK YÜREK, TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN

Çorum Valiliğinin koordinasyonunda AK Parti, CHP ve MHP il başkanlığı tarafından organize edilen ve sivil toplum örgütlerinin de desteği ile Terörü Tel’in ve Milli Birlik Yürüyüşü, on binlerce Çorumlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi

Hürriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Vali Yardımcıları Âdem Saçan, Fikret Zaman ve Haldun Aksalman, Garnizon Komutanı Albay Fatih Üstündağ, protokol üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Borsa personelleri, Kurum ve kuruluşların idarecileri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yaklaşık 20 bin kişi katıldığı yürüyüşte 500 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı.

‘Terörü Telin ve Milli Birlik Yürüyüşü ’ne katılan binlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları ile terör saldırılarını protesto etti.

7’den 70’e herkesin gönülden katıldığı yürüyüş, Atatürk Anıtı’na kadar devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra 15 Temmuz’da ki darbe girişimi, İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları ile vatan savunmasında şehit olanlar için dua edildi. Yürüyüş,Hasan Çakmak’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sona erdi.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / ÇORUM TERÖRE KARŞI TEK YÜREK, TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN