YAPILANDIRMA İLE İLGİLİ TİCARET BORSASINDA TOPLANTI

03.07.2018
YAPILANDIRMA İLE İLGİLİ TİCARET BORSASINDA TOPLANTI

7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un  tanıtım çalışmaları kapsamında Borsamızı ziyaret eden İlimiz Defterdarı Durak SERCAN ve Çorum Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt SOLAK tarafından Çorum Ticaret Borsasında bilgilendirme toplantısı düzenlenerek 7143 sayılı Kanun hakkında detaylı bilgiler verildi. Toplantıya Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan SARI, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki ÖZKUBAT, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep GÜR, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet SAYAN ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz KAYA katılmışlardır. Toplantıda ÇESOB Başkanı Recep GÜR tarafından, Kanunun yayımlandığı tarih itibariyle daha önce 6552, 6736 ve 7020 sayılı Kanunlar kapsamında yapılandırılan ve ödemeleri devam eden ancak taksit ödemelerini aksatarak ihlal durumuna düşen alacaklar için bu kanun hükümlerinin uygulanmaması nedeniyle yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi konusunda talepte bulunmuşlardır.