Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Heyetinin Borsamızı Ziyaretleri

14.08.2018
Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Heyetinin Borsamızı Ziyaretleri

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı ve Ankara Demir ve Demir Dışı İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin CECELİ, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ, OAİB Genel Sekreteri Özkan AYDIN, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail YILMAZ,  İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet H. ŞANAL ve Dünya Gazetesi Ankara Temsilcisi Ferit PARLAK borsamızı ziyaret etmişlerdir. Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki ÖZKUBAT, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Heyetine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmiştir.