Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’na Atanan Sn. Ahmet Fatih Ağca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

06.09.2018

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan  Ahmet Fatih Ağca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sn. Ağca, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’ya teşekkürlerini iletti.