Türk İş Çorum Şubesi, Çorum Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

25.09.2018
Türk İş Çorum Şubesi, Çorum Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Türk İş Çorum Şubesi Başkanı Sefer Kahraman, ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarı temennisinde bulundu. Ziyarette Türk İş’e bağlı Haber-İş Sendikası Temsilcisi Mustafa Seyrek, Türkiye  Yol İş  Sendikası 1 Nolu Şube İşyeri Baştemsilcisi  Cafer Erkoç, Tarım İş  Temsilcisi  Yüksel Şahan, Tes-İş  İl Temsilcisi  Ahmet Özgün ve Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı Rüştü Barış Öztürk hazır bulundu.

Türk İş Çorum Şubesi Başkanı Sefer Kahraman, Çorum’daki sivil toplum kuruluşlarının birbirleriyle olan iletişimleri neticesinde şehirdeki hizmet akışının daha iyi olacağını belirterek, “Çünkü Çorum bizim ortak paydamız. Söz konusu şehrimiz olunca beraber sesimizi yükseltirsek hem siyasetin elini güçlendiririz hem de sorunlarımızı daha kolay çözeriz” dedi.

Çorum Şeker Fabrikası ile ilgili bize de bazı şikâyetler geldiğini de aktaran Sefer Kahraman, “İnşallah problemler çözülür. Bizlerde elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Çorum çiftçisinin pancar ekmesi lazım. Çorum’un bacasının tütmesi lazım” diye konuştu.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk İş heyetine teşekkür etti.