13.05.2016

TOBB´un 72´inci Genel Kurulu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun ev sahipliğinde yapıldı.

Çorum Ticaret Borsası üst kurul delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin mali genel kuruluna katıldı.

TOBB´un 72´inci Genel Kurulu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun ev sahipliğinde, TOBB´a bağlı 365 oda ve borsanın yöneticileri, üst kurul delegeleri ile bürokratlar ve siyasi partilerin temsilcilerinin katılımıyla TOBB ETÜ Spor Salonu´nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan TOBB Genel Kurulu´nda daha sonra birliğin faaliyetlerinin anlatıldığı multivizyon gösterimi sunuldu. Açış konuşmasını, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu´nun yaptığı kurulda, siyasi partilerin temsilcileri de birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu genel kurula sunularak oylandı. Programın öğleden sonraki bölümünde ise komisyonların sunumları gerçekleştirildi. Genel Kurul, 2017 yılı bütçe teklifinin sunulması, müzakeresi ve oylanmasının ardından sona erdi.

TOBB´un 72. Genel Kurulu´na Çorum Ticaret Borsasını temsilen; Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, TOBB üst kurul delegesi Cihat Turpçu, Genel Sekreter Funda Ertekin katıldı

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / ÇORUM TİCARET BORSASI ÜST KURUL DELEGELERİ, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ´NİN MALİ GENEL KURULUNA KATILDI