Bu yıl yedincisi düzenlenen Çorum Tarım Fuarı 22-25 Kasım tarihleri arasında yapıldı.

26.11.2018

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Sergi Kompleksi'ndeki Fuar'ın 22 Kasım tarihindeki açılışına Vali Yardımcısı Recep Yüksel, 19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaza, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Metin Türker, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum TSO Genel Sekreteri Murat Zeybel, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan'ın yanı sıra bazı ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.