YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ALİ BEKTAŞ ANKARA SALDIRISI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

18.02.2016

Başkanımız Terörün Her Türlüsünü Lanetlediklerini Açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun katılımıyla Brüksel´de gerçekleştirilecek olan Türkiye-AB Oda ve Borsalar Forumu ile TOBB Brüksel Temsilciliği´nin açılışına katılmak üzere 17 Şubat 2016 tarihinde Belçika’ya giden Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş,  Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle programın iptal edilmesi üzerine yurda geri dönüyor.

Terör saldırısı üzerine Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş bir mesaj yayımladı

Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik olarak  gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınayarak, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Millet olarak  bu tür insanlık dışı saldırıların her zaman karşısında olacağız. Vicdan sahibi hiçbir vatandaşımız böyle çirkin ve hunharca bir saldırıyı tasvip etmeyecektir. Bu tür saldırılar karşısında her zamankinden daha fazla sağduyulu davranarak birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılara prim vermeyeceğiz.

Yüreğimiz kan ağlıyor. Saldırıda hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Ümit ederim en kısa zamanda  bu saldırılar son bulur. Borsamız ve üyelerimiz  adına , saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın.