BORSA MECLİSİMİZ YENİ MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

24.12.2015
BORSA MECLİSİMİZ YENİ MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Meclis Başkanımız Mustafa Boyraz, Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş ve Meclis Üyeleri Çorum Milletvekilleri Sami Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Certioğlu Kurt ve Tufan Köse’ye kutlama ziyaretinde bulundu.

“Bizim için memleket meseleleri her şeyden önemlidir“

Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya yapılan hayırlı olsun ziyaretinde borsa heyetimiz  yeni dönemin milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diledi.

Ziyaret sırasında konuşan Uslu,  bizim için memleket meseleleri her şeyden önemlidir, memleketimizin kalkınması ve gelişmesi, Çorumlunun kazanması için çalışıyoruz. Çorum insanı bu konuda çok girişimci ve çalışkan. Bizde yeni proje ve çalışmalarla Çorum’un önünü açacağız. dedi.

Yapılan baraj ve sulama projeleriyle Çorum’un Tarımsal potansiyelinin ciddi oranda artırıldığını belirten Uslu, Çorum, Amasya, Tokat ve Sivas illerini içine alan büyük bir kalkınma projesinin hazırlıklarını yaptıklarının da müjdesini verdi.

Heyet  tarafından kendisine takdim edilen hediye ye teşekkür eden Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Bizler Çorum ve Türkiye Sevdalısıyız“

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a birlikte yapılan kutlama ziyaretinde Ceylan ve Kurt´un hem milletvekilliğinin, hem de komisyon üyeliğinin hayırlı olmasını dileyen Borsası Heyeti, Çorum´un temel meselelerini ve tüccarların sorunlarını da iletme imkanı buldu.

Günün anısına Ticaret Borsası Meclis Başkanımız Mustafa Boyraz tarafından Milletvekili Kurt´a, Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş tarafından da Milletvekili Ceylan´a plaket verildi.

Ceylan ve Kurt, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Borsa heyetine teşekkür ettiler.,

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Milletvekili Ceylan, Çorum´un ürün çeşitliliğinin ve kalitesinin artırılması, sulanabilir arazilerin suyla buluşturulması, köylünün, üreticinin kalkındırılması için gereken her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.

“Çorum için hep birlikte çalışmalıyız“

Meclis Üyelerimiz ayrıca  CHP Çorum Milletvekili TBMM İdari Amiri Av.Tufan Köse’yi de makamında ziyaret ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Çorum Ticaret Borsası Başkanımız Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri , günün anısına Köse’ye bir  hediye takdim ettiler.

Köse, Çorum için hep birlikte çalışacaklarının belirterek ziyaretlerinden dolayı Borsa heyetimize teşekkürlerini iletti.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / BORSA MECLİSİMİZ YENİ MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR